100 jaar kvlv berlaar
Energiek
Logo kvlv

KVLV vandaag

Even voorstellen…

KVLV is een socio-culturele beweging van en voor vrouwen uit plattelandsgemeenten zoals Berlaar. Wij zijn actief in het Centrum, het Station en Gestel. Onze afdeling telt ongeveer 225 leden en wordt geleid door een enthousiaste ploeg van 19 bestuursleden en 10 wijkverantwoordelijken.

KVLV staat voor “Vrouwen met vaart” en is er voor vrouwen die creatief en/of sportief willen bezig zijn, die houden van een gezellige babbel, kortom: vrouwen die graag wat vaart in hun leven willen brengen.

Wat kan je allemaal doen bij KVLV Berlaar?

KVLV Berlaar heeft een uitgebreid activiteitenaanbod voor vrouwen van alle leeftijden.

Wat heeft onze KVLV-afdeling jou te bieden?

Wij bieden je de kans om deel uit te maken van een toffe ledengroep en om deel te nemen aan een waaier van boeiende activiteiten. Wij laten je niet alleen proeven van ons eigen aanbod, maar laten je ook kennismaken met het gewestelijk, het provinciaal en het Agra-aanbod (beroepsvorming voor land- en tuinbouwsters). Via onze maandelijkse Nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van de komende activiteiten en brengen wij je nieuws uit de afdeling.

Wat heeft KVLV je nog meer te bieden?

KVLV biedt je een abonnement op het nationale ledenblad “Vrouwen met vaart”, waarin je niet alleen heel wat interessante artikels vindt, maar ook aankondigingen van provinciale en nationale activiteiten. Daarnaast geeft KVLV ook tal van boeiende publicaties uit, zoals het alom gekende “Ons Kookboek” en “Ons Bakboek”, die je aan een gunstige ledenprijs kan bestellen. Tot slot zorgt KVLV ervoor dat jij en je gezinsleden verzekerd zijn tijdens alle activiteiten (vanaf januari tot en met december 2019).

Wat kost dat allemaal?

Normaal gezien bedraagt het lidgeld 30,00 €. Als je je voor het eerst bij KVLV aansluit, kan je echter voor amper 15,00 € onthaallid worden voor de ganse duur van het lopende werkjaar (vanaf nu tot december 2019). Als dat geen mooi welkomstgeschenk is!

Wil je graag kennismaken?

Wil je graag deelnemen aan één van onze activiteiten, wil je graag op de hoogte gehouden worden van ons aanbod, of heb je interesse om (onthaal)lid te worden, neem dan contact op met een bestuurslid of wijkverantwoordelijke in je buurt (zie "Bestuur") of met een van onderstaande contactpersonen:

Voorzitster: Martine Van Tomme Tel.: 03/422.57.22 martine.vantomme3@telenet.be
Secretariaat: Agnes Lammens Tel.: 03/482.13.18 janssens_lammens@telenet.be
  Hilda Van Tomme Tel.: 03/482.44.45 hildavantomme@telenet.be
  Ann Wouters GSM: 0474/53.46.89

a.wouters1@telenet.be


Wij hopen alvast om jou binnenkort te mogen begroeten!